Hur säger jag upp min prenumeration?

Vi är verkligen ledsna att du vill lämna oss – men vi har gjort det så enkelt som möjligt för att du ska kunna göra detta själv.

Om du trots allt har problem av säga upp prenumerationen (eller har andra problem) vänligen maila vår kundservice.

För prenumerationer skaffade genom H&C TV Plays mobilapp för iOS

Följ Apples steg-för-steg instruktioner här:

https://support.apple.com/sv-se/HT202039

För alla andra prenumerationer

Klicka på Avsluta prenumeration-knappen som du hittar under ‘Mitt konto’ (du behöver vara inloggad):

http://play.horseandcountrytv.se/account/billing/

Feedback and Knowledge Base